top of page

Fillers

Hyaluronzuurfillers zijn injecteerbare gels op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof in ons lichaam die verantwoordelijk is voor hydratatie en volume. Door het zeer precies injecteren van deze fillers kunnen gezichtskenmerken verbeterd worden en tekenen van veroudering worden tegengegaan. Anders dan chirurgische ingrepen bieden deze niet-invasieve behandelingen direct zichtbare resultaten zonder langdurige herstelperiodes. Afhankelijk van de plaats van injectie blijft een hyaluronzuurfiller 4 tot 12 maanden in het gezicht aanwezig, waarna deze door het lichaam zelf wordt opgeruimd. Hoewel de behandeling over het algemeen als veilig wordt beschouwd, is het belangrijk dat deze door een ervaren arts uitgevoerd wordt. 

 

Door hun veelzijdigheid kunnen hyaluronzuurfillers voor veel verschillende indicaties in het gezicht gebruikt worden. De meestvoorkomende toepassingen zijn het accentueren van de lippen, het balanceren van het zij-aanzicht van het gezicht en verzachten van rimpels rond de mond. 

Behandelingen

 € 250 per ml

Kaaklijn

Versterken of herstellen van een zwakke kaaklijn voor meer evenwicht in het gezicht

Lippen

Accentueren van de lipvorm en subtiel toevoegen van volume

Jukbeenderen

Aanzetten van de jukbeenderen voor een v-shape van het gezicht

Neuslippenplooi

Een jeugdig uiterlijk door het verminderen van de neuslippenplooi

Kincorrectie

Correctie van het zij-aanzicht door het naar voren brengen

van de kin

Oorlelcorrectie

Versteviging van verzwakte oorlellen als gevolg van veroudering

Wangen

Vollere wangen bij volumeverlies door veroudering of gewichtsverlies

Marionetlijnen

Verfrissen van het gezicht door het verminderen van de marionetlijnen

Dr. Rommers maakt gebruik van het merk MaiLi, een nieuwe generatie premium hyaluronzuurfillers gekenmerkt door een langdurig en natuurlijk resultaat. Het benodigde aantal milliliters hangt af van uw wensen en uw gezicht en zal tijdens de consultatie samen met u besproken worden.

bottom of page